[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Επιχείρηση – σκούπα της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη


Απέδωσε… καρπούς η επιχείρηση – σκούπα που πραγματοποίησε, χθες, από το απόγευμα ως το βράδυ, στη Θεσσαλονίκη (στο κέντρο και στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού) η Αστυνομία.

Η επιχείρηση έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές της Καμάρας και της Ροτόντας, στο κάμπους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στις πλατείες Ναυαρίνου και Αριστοτέλου και στις οδούς Μοναστηρίου και Γιαννιτσών.
Συνελήφθησαν 38 άτομα, για διάφορα αδικήματα (ναρκωτικά, λαθρεμπόριο, κατοχή όπλων, παραμονή στη χώρα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα), από συνολικά 341 που ελέγχθηκαν (238 αλλοδαποί και 103 Έλληνες).
Κατασχέθηκαν ποσότητες χσίς και 400 πακέτα τσιγάρα χωρίς ταινία φορολόγησης.
Επίσης ελέγχθηκαν 184 οχήματα και βεβαιώθηκαν 134 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Στην επιχείτηση πήραν μέρος συνολικά 73 αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών, Τροχαίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]