[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κι άλλα κλεμμένα Ι.Χ. βρέθηκαν σε καταυλισμό τσιγγάνωνΆλλα πέντε κλεμμένα Ι.Χ. βρέθηκαν σε καταυλισμό Ρομά, αυτήν τη φορά στην περιοχή της Περαίας, που έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο.


Τα κλεμμένα οχήματα βρέθηκαν από αστυνομικούς που παρείχαν συνδρομή προστασίας σε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πλήρωμα της οποίας είχε σπεύσει στην περιοχή της Περαίας (στις Κεραίες), για να σβήσει φωτιά που είχε ξεσπάσει τις απογευματινές ώρες χθες (27-08-2019), σε σωρούς με σκουπίδια τα οποία συγκεντρώνουν εκεί οι Ρομά.

Σύμφωνα με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού τα πέντε Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα είχαν κλαπεί από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και, όπως διαπιστώθηκε, έφεραν φθορές. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι εκλάπησαν κατά το χρονικό διάστημα από 25/06 έως 26/08 του 2019.

Τέσσερα από τα οχήματα αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών.

H φωτογραφία είναι από το αρχείο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]