Ο Άρης άρχισε τη χρονιά όπως τέλειωσε την προηγούμενη: Με δυο δοκάρια σε ένα παιχνίδι κι ένα χαμένο πέναλτι...


Αυτός ήταν κυρίως ο λόγος που οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω από το 1-1 στο παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης με τον ΟΦΗ. Κι αυτό επειδή στο β μέρος είχαν το πάνω χέρι, αλλά δεν έκαναν γκολ τις ευκαιρίες.

Οι Κρητικοί, επίσης, ξεκίνησαν από εκεί που σταμάτησαν: Γρήγορο και δυναμικό παιχνίδι και σουτ έξω από την περιοχή. Έτσι προηγήθηκαν στο 18,  με μακρινό σουτ βολέ του Μεγιάδο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Την πρώτη ευκαιρία να ισοφαρίσει την είχε ο Άρης με τον Ντιγκινί, σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ιντέγε και καταλόγισε το VAR. Η κακή εκτέλεση διόρθωσε την διαιτητική απόφαση...

Ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά οι κίτρινοι τις σπαταλούσαν τη μία πίσω από την άλλη. Ό,τι δεν έκαναν μόνοι τους, τους βοήθησαν οι παίκτες του ΟΦΗ να το κάνουν: Εκτέλεσαν, στο 69' με το χειρότερο τρόπο πλάγιο άουτ (ο παίκτης του ΟΦΗ που εκτέλεσε τροφοδότησε τον... Φετφατζίδη έξω από την περιοχή της ομάδας του) και με τον Σάσα τελικό αποδέκτη έκαναν το 1-1.

Παρά το ότι στο β μέρος δεν... υπήρχε ΟΦΗ στο γήπεδο, οι γηπεδούχοι πέταξαν δύο βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος...

Καλύτερος από τον Άρη ο Φετφατζίδης και από τον ΟΦΗ ο τεραματοφύλακας Σωτηρίου.

Η ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Κ. Βικελίδης
Γκολ: 69' Σάσα / 18' Μεγιάδο
Δοκάρια: 11' Μαρτίνες, 48' Ιντέγε / -

Διαιτητές: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) Βοηθοί Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου) Τέταρτος Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου)
Κίτρινες: 43' Δεληζήσης / 50'Ναμπί, 55' Κοροβέσης,  74' Μεγιάδο, 74' Νέιρα
Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:
Άρης (Παντελίδης): Έμαν, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Σάσα, Ματίγια, Ντιγικινί(87' Χαμζά), Μαρτίνες(63' Λάρσον), Φετφατζίδης(80' Τόνσο)Ιντέγε.
ΟΦΗ(Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Νάστος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Νέιρα(88' Μπράουν), Σεμέντο (71' Σασί), Ναμπί (81' Σακόρ) Τσιλιανίδης, Μάνος