Κορωνοϊός: Στους 38 οι νεκροί, στα 1.156 τα κρούσματα στη χώρα

Έξι επιπλέον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας από τον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων από τη νόσο σε 38.

Τι είπαν Ζέρβας - ΘεοδωρικάκοςΤο πρόβλημα σχηματισμού διοίκησης στο δήμο Θεσσαλονίκης, το οποίο θα ξεπεραστεί με την ανεξαρτητοποίηση συμβούλων οι οποίοι εκλέχθηκαν με την παράταξη του Νίκου Ταχιάου, συζήτησαν ο υπουργός Εσωτερικών και ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος.


Τάκης Θεοδωρικάκος και Κωνσταντίνος Ζέρβας συναντήθηκαν, σήμερα το μεσημέρι, στο Διοικητήριο, στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχε ο πρώτος με δημάρχους της Βόρειας Ελλάδος, ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Επισήμως ανακοινώθηκε ότι "οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα λειτουργικά και ζητήματα που αφορούν στη διοίκηση του δήμου και αναζήτησαν τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε το υπουργείο Εσωτερικών να συμβάλλει στην επίλυση των ζητημάτων του κεντρικού δήμου". Οι πληροφορίες, όμως, θέλουν την κουβέντα να πήγε και στο θέμα των ανεξαρτητοποιήσεων, για το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ο κ. Θεοδωρικάκος ήταν καλά πληροφορημένος.

Σχόλια