[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τι είπαν Ζέρβας - ΘεοδωρικάκοςΤο πρόβλημα σχηματισμού διοίκησης στο δήμο Θεσσαλονίκης, το οποίο θα ξεπεραστεί με την ανεξαρτητοποίηση συμβούλων οι οποίοι εκλέχθηκαν με την παράταξη του Νίκου Ταχιάου, συζήτησαν ο υπουργός Εσωτερικών και ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος.


Τάκης Θεοδωρικάκος και Κωνσταντίνος Ζέρβας συναντήθηκαν, σήμερα το μεσημέρι, στο Διοικητήριο, στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχε ο πρώτος με δημάρχους της Βόρειας Ελλάδος, ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Επισήμως ανακοινώθηκε ότι "οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα λειτουργικά και ζητήματα που αφορούν στη διοίκηση του δήμου και αναζήτησαν τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε το υπουργείο Εσωτερικών να συμβάλλει στην επίλυση των ζητημάτων του κεντρικού δήμου". Οι πληροφορίες, όμως, θέλουν την κουβέντα να πήγε και στο θέμα των ανεξαρτητοποιήσεων, για το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ο κ. Θεοδωρικάκος ήταν καλά πληροφορημένος.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]