[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συμπράττει με τους... μονοεδρικούς ο ΖέρβαςΠρακτικό σύμπραξης δημοτικών παρατάξεων υπεγράφη σήμερα, μετά την εγκύκλιο με οδηγίες και διευκρινίσεις από το υπουργείο Εσωτερικών για την απρόσκοπτη λειτουργία των δήμων, ανάμεσα στο
νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τους επικεφαλής τριών συνδυασμών, Πέτρο Λεκάκη, Εφραίμ Κυριζίδη και Χάρη Αηδονόπουλο.
 Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου από την παράταξη του κ.Ζέρβα, η σύμπραξη έγινε διότι "το εκλογικό σύστημα με το οποίο διενεργήθηκαν οι πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και ο αριθμός των συμβούλων της διοικούσας παράταξης, εγκυμονούν κινδύνους ακυβερνησίας του δήμου Θεσσαλονίκης. Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται ισχυρή διοίκηση για να προχωρήσει στις αναγκαίες παρεμβάσεις και να καταστεί μια σύγχρονη ευρωπαϊκή, φιλόξενη πόλη. Από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου πορευτήκαμε με γνώμονα τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της αυτοδιοίκησης, πέρα από κομματικούς φραγμούς και χρίσματα".
Το πρακτικό υπέγραψαν ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της παράταξης "Ναι στη Θεσσαλονίκη" και όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, καθώς και οι επικεφαλής των παρατάξεων "Θεσσαλονίκη Πρώτη", Πέτρος Λεκάκης, "Θεσσαλονίκη Θετικά", Εφραίμ Κυριζίδης και "Συνέργεια - Πρώτα η Πόλη μας", Χάρης Αηδονόπουλος.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]