[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Υδροδοτείται, ξανά, κανονικά, η ΘεσσαλονίκηΥδροδοτείται και πάλι, κανονικά, το πολεοδομικό συγκρότημα από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης. Αυτό ανακοινώθηκε πριν λίγο από την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης.


Στην ανακοίνωση προστίθεται, ακόμη, ότι άμεση θα είναι η υδροδότηση της ΒΙΠΕ-Θ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης η ομαλοποίηση θα επέλθει σταδιακά εντός της ημέρας, οπότε και αναμένεται να "γεμίσει" το δίκτυο υδροδότησης.

Το προσωπικό της ΕΕΝΘ και του Χημείου Ύδρευσης παραμένει σε επιφυλακή διενεργώντας συνεχείς ελέγχους. Η τροφοδοσία από τις πηγές της Αραβησσού συνεχίζεται κανονικά.

Να θυμίσουμε ότι, χθες το απόγευμα, σημειώθηκε πρόβλημα στη διώρυγα που τροφοδοτεί το δίκτυο με νερό από τον Αλιάκμονα και διακόπηκε η υδροδότηση σε μεγάλο τμήμα της δυτικής Θεσσαλονίκης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]