[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στη Θεσσαλονίκη ιστιοφόρο από το Κατάρ - videoΈδεσε, πριν από λίγα λεπτά, στην προκυμαία μπροστά από το Λευκό Πύργο, 40μετρο παραδοσιακό ξύλινο σκάφος, χαρακτηριστικό δείγμα της ναυτικής παράδοσης του Κατάρ, που κατασκευάστηκε το 1983 και είναι
μοναδικό στο είδος του, καθώς συνδυάζει τη ναυτική κληρονομιά του Κατάρ με τη σύγχρονη τεχνολογία της ναυσιπλοΐας.
Το πλοίο με την ονομασία Al Mubaraki, υλοποιεί μέσω του Πολιτιστικού Οργανισμού του Kατάρ διετές ταξίδι προώθησης της διεθνούς διοργάνωσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2022, σε χώρες του Αραβικού κόλπου, του Ινδικού Ωκεανού και της Μεσογείου.
Επιβαίνουν 16 ναυτικοί και, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ταξιδιού, θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, προερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη και το Τσανάκαλε, ως την Παρασκευή 26 Ιουλίου.
Στη συνέχεια θα ταξιδέψει προς Μύκονο, Πειραιά, Κέρκυρα, Άγιους Σαράντα, Κροατία, για να καταλήξει σε λιμάνια της Νότιας και Βόρειας Ιταλίας.

Δείτε το βίντεο:


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]