[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μέτρα του υπουργείου Τουρισμού για να τονωθεί η τουριστική αγορά στη ΧαλκιδικήΔράσεις για την ανάδειξη της Χαλκιδικής, την προβολή της, την ενημέρωση ξένων αγορών για την περιοχή, την περαιτέρω παρουσία της σε μέσα ενημέρωσης, αλλά και διαφημιστικές καμπάνιες, αποφάσισε το υπουργείο Τουρισμού για να στηρίξει την περιοχή, ειδικά
μετά το πλήγμα που δέχτηκε από την κακοκαιρία της περασμένης βδομάδας.
Οι δράσεις αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης στο υπουργείο Τουρισμού με συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του, της διοίκησης του ΕΟΤ, του αντιπεριφερειάρη Τουρισμού  Αλέξανδρου Θάνου και του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρη Τάσιου.
Μεταξύ των δράσεων και διαφημιστική καμπάνια οκτώ εβδομάδων σε Μιλάνο και Ρώμη με προβολή βίντεο για την Χαλκιδική σε σταθμούς μετρό και σε λεωφορεία, ενώ η Χαλκιδική θα συμπεριληφθεί σε ειδικό διαφημιστικό πρόγραμμα για τις αγορές Σουηδίας, Νορβηγίας, Φινλανδίας, Δανίας, Γαλλίας, ΗΠΑ, Αγγλίας και Γερμανίας.
Όπως ανακοινώθηκε, στο ενημερωτικό δελτίο του ΕΟΤ που θα εκδοθεί στις αρχές Αυγούστου, το οποίο αποστέλλεται απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περίπου 20.000 αποδέκτες και αναρτάται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Οργανισμού, θα συμπεριληφθεί προβολή της Χαλκιδικής.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]