[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σήκωσαν μανίκια για να καθαρίσουν την ΚερκίνηΕθελοντές θα καθαρίσουν τη λίμνη Κερκίνη, από τις 21 Ιουλίου ως τις 3 Αυγούστου, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και σε συνεργασία με φορείς που δραστηριοποιούνται στη λίμνη.

Σε συνέντευξη τύπου, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης χαρακτήρισε «βασική προτεραιότητα» την προστασία της λίμνης, καθώς «αποτελεί σημείο αναφοράς για τις Σέρρες και σημαντικό πόλο έλξης επισκεπτών».
Ο ιδιοκτήτης του "Οικοπεριηγητή" Γιάννης Ρέκλος, τόνισε ότι «κι εφέτος τα σκουπίδια στη λίμνη είναι πολλά και καταλήγουν στην Κερκίνη από τη γειτονική Βουλγαρία μέσω των παραποτάμων». Πρόσθεσε ότι, μόνον πέρσι, οι εθελοντές συγκέντρωσαν 600 σακούλες σκουπιδιών από την Κερκίνη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]