[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έρχονται τα ΜηχανιώτικαΈνα τριήμερο λαϊκό γλέντι υπόσχονται οι διοργανωτές της γιορτής – θεσμό «Μηχανιώτικα 2019», που θα κορυφωθούν με την περίφημη Γιορτή της Σαρδέλας.

Η αυλαία ανοίγει την Παρασκευή  26/07, στις 21:30, με μια μουσική παράσταση υπό τη συνοδεία του μουσικού συγκροτήματος «Λούστροι», με τίτλο «Περιήγηση στις μουσικές της Μεσογείου», όπου οι ρεμπέτικες, οι παραδοσιακές, οι έντεχνες και οι μικρασιάτικες μελωδίες έχουν την τιμητική τους.
Το Σάββατο 27/07, στις 21:00, αρχίζει η Γιορτή Σαρδέλας, με ένα μουσικό πρόγραμμα λαϊκών, παραδοσιακών και ρεμπέτικων ακουσμάτων από τους Σπύρο Ρουμελιώτη, Κώστα Βουτυρά και Ν. Χαντζαρίδουν και δωρεάν ψητές σαρδέλες, τοπικά εδέσματα και ποτά.
Τα «Μηχανιώτικα 2019 – Γιορτή Σαρδέλας» ολοκληρώνονται την Κυριακή  28/07, στις 21:30, με την εκδήλωση «Καλοκαιρινές  Νότες», κατά τη διάρκεια της οποίας η Φιλαρμονική μπάντα, η χορωδία του δήμου., καθώς και δύο τοπικά νεανικά μουσικά σχήματα, ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]