Τι είπαν Ζέβρας-ΡίκερΤο πλαίσιο της συνεργασίας του δήμου Θεσσαλονίκης  με την κυβέρνηση των ΗΠΑ συζητήθηκε στη συνάντηση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Φίλιπ Ρίκερ, στην
οποία παραβρέθηκε και ο πρόξενος των ΗΠΑ, Γκρέγκορι Φλέγκερ.
Ο κ. Ζέρβας αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι στη συνάντηση συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας του δήμου με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις προξενικές αρχές και προσθέτει πως «υπήρξε γόνιμος διάλογος, που αφορούσε τις δυνατότητες που υπάρχουν στον τομέα του τουρισμού, της τεχνολογίας, της καινοτομίας, της εκπαιδευτικής συνεργασίας αλλά και σε πιθανές επενδύσεις στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας».
Επίσης, ο κ. Ζέρβας παρουσίασε στους κ. Ρίκερ και Φλέγκερ τα σχέδιά του για την εξέλιξη της Θεσσαλονίκης και τις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν.
Με ανάρτησή του στο τουίτερ, ο κ. Ρίκερ σημειώνει ότι, μαζί με τον πρξενο Φλέγκερ ευχήθηκαν στο νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης κάθε επιτυχία καθώς ετοιμάζεται να αναλάβει το νέο του ρόλο. «Προσμένουμε τη συνέχιση της ισχυρής συνεργασίας με την πόλη καθώς ανοικοδομεί τον κεντρικό ρόλο της στην "καρδιά" των Βαλκανίων», υπογραμμίζεται στη σχετική ανάρτηση.

Σχόλια