[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία αποφάσισε ο ΜητσοτάκηςΟ Γιάννης Μπρατάκος αναλαμβάνει, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μπρατάκος, με  μεταπτυχιακά στην Πολιτική Οικονομία στο London School of Economics & Political Science, ιδρυτικό μέλος εταιρίας πληροφορικής, αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, ήταν γραμματέας Παραγωγικών Τομέων του κόμματος.
Με την ίδια απόφαση, νέος γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο Γιώργος Στεργίου, απόφοιτος του Πολυτεχνείου Πατρών, ο οποίος έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, Καταναλωτή, καθώς και ως Ειδικός Γραμματέας Εποπτείας Αγοράς, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ενώ κατά τα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Αναπληρωτής του αναλαμβάνει ο Στέλιος Κονταδάκης, εκπαιδευτικός, με μεταπτυχιακό στην Εθνική και Κοινοτική Διοίκηση του Παντείου, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αγίων Αναργύρων Αττικής.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]