ΠΡΟΣΟΧΗ έργα στο δρόμο για ΠλαγιάριΕργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο, Πέμπτη 4 Ιουλίου στην 28η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης άξονα και οριογραμμών του ασφαλτοτάπητα της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου. Ειδικότερα, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο οδικό τμήμα που ασφαλτοστρώθηκε πρόσφατα, δηλαδή από την είσοδο του οικισμού Πλαγιαρίου και για μήκος 1.600 μέτρων, με κατεύθυνση προς την 27η Επαρχιακή Οδό (Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας).

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 και την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.30 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Σχόλια