[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΠΡΟΣΟΧΗ έργα στο δρόμο για ΠλαγιάριΕργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο, Πέμπτη 4 Ιουλίου στην 28η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης άξονα και οριογραμμών του ασφαλτοτάπητα της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου. Ειδικότερα, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο οδικό τμήμα που ασφαλτοστρώθηκε πρόσφατα, δηλαδή από την είσοδο του οικισμού Πλαγιαρίου και για μήκος 1.600 μέτρων, με κατεύθυνση προς την 27η Επαρχιακή Οδό (Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας).

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 και την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.30 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]