[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το περιφερειακό συμβούλιοΣυνεδριάζει, το περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων .


Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι τα έργα διαγράμμισης που θα γίνουν σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Πέλλας, η απαγόρευση αλιείας σε  Τριπόταμο και Αράπιτσα για την προστασία των ιχθυοαποθεμάτων, η προγραμματική σύμβαση για την ανάπληση των παιδικών χαρών στη Νάουσα, το έργο της αποχέτευσης στον ίδιο δήμο, η έγκριση των αιτήσεων βαρκάρηδων της λίμνης Κερκίνης για να πραγματοποιούν τουριστικές διαδρομές στη λίμνη, οι ασφαλτοστρώσεις του οδικού δικτύου στο δήμο Παιονίας και οι εργασίες συντήρησης του λυκείου Πολυκάστρου, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης και του δημοτικού σχολείου Μεταμόρφωσης.

Θα συζητηθούν, ακόμη, η ηλεκτροδότηση των Μικρών Λιβαδίων του δήμου Παιονίας και η ενίσχυση  των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Βόρα, Παϊκου, Βερμίου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]