Πουλούσαν χασίς με… δοκιμή! Ακούγεται απίστευτο κι όμως είναι αληθινό. Δυο Έλληνες κι ένας αλλοδαπός που συνελήφθησαν σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, πουλούσαν χασίς με δυνατότητα… δοκιμής από τον πελάτη!

Είχαν τοποθετήσει έναν ηλεκτρικό ναργιλέ, όπου άτμιζαν το χασίς και διέθεταν ακόμη και πλαστικά ακροφύσια στους πελάτες, για να δοκιμάζουν χωρίς να… κινδυνεύει η υγιεινή του στόματός τους!
Λιμενικοί της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης είχαν την πληροφορία ότι χασίς που έρχονταν στη Θεσσαλονίκη κατέληγε στο συγκεκριμένο κατάστημα. Έτσι, ένας από τους λιμενικούς, προσποιήθηκε τον αγοραστή κι αγόρασε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα ένα γραμμάριο χασίς σε σοκολάτα, έναν μίνι… ναργιλέ, έναν θρυμματιστή κι ένα γραμμάριο ακατέργαστη κάνναβη.
Με το που οι δράστες πήραν τα χρήματα, άλλοι λιμενικοί της ίδιας υπηρεσίας εισέβαλαν στο κατάστημα, τους συνέλαβαν και κατάσχεσαν πέντε κιλά και  259 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, 22 γραμμάρια κατεργασμένη κάνναβη-σοκολάτα, 3.250 χιλιοστόγραμμα κρυστάλλων κάνναβης σε διάφορες συσκευασίες, 40 μιλιγκράμ χασισέλαιο, τον ναργιλέ που χρησιμοποιούσαν οι πελάτες για να δοκιμάζουν το προΐόν, 15 μίνι ναργιλέδες, ζυγαριά ακριβείας, 18 γυάλινες πίπες κι έναν θρυμματιστή.
Επίσης, στο σπίτι του 29χρονου αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και 575 ευρώ.