ΠΡΟΣΟΧΗ έργα στο δρόμο για αεροδρόμιο και ΜηχανιώναΕργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται από σήμερα στην 67η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου «Μακεδονία» Νέας Μηχανιώνας, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Σήμερα τα έργα πραγματοποιούνται σε τρία σημεία: Στο κομμάτι ως το αεροδρόμιο, όπου από σήμερα ως την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019, αλλά και από τη  Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 ως την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019, θα αντικατασταθούν κατεστραμμένα στηθαία ασφαλείας και θα τοποθετηθούν νέα συστήματα αναχαίτισης οδού στη δεξιά οριογραμμή του δρόμου (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας).

Επίσης, στον ίδιο δρόμο, στο τμήμα της οδού από τα "Πράσινα Φανάρια" ως τη διασταύρωση αεροδρομίου συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα κόβουν δένδρα και κλαδιά, στο έρεισμα προς αεροδρόμιο, αλλά και όπου υπάρχει θέμα ασφάλειας και ορατότητας (όπως στις στροφές της οδού).

Τέλος, εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται στην ίδια οδό στο τμήμα από από τη γέφυρα Ανθεμούντα ως τη διασταύρωση αεροδρομίου, από σήμερα ως την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 και από τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 έως την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019. Συγκεκριμένα, θα κοπούν χόρτα και θα αποψιλωθούν φυτά και δένδρα.

Οι εργασίες εκτελούνται με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας κι αρχίζουν στις 7 το πρωί.

Σχόλια