[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ποια θα είναι τα πρώτα τρία νομοσχέδια του υπουργείου ΑνάπτυξηςΤο νομοσχέδιο για το Ελληνικό θα είναι το πρώτο που θα καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Ανάπτυξης. Αυτό ανακοίνωσε, πριν λίγο, σε δηλώσεις του στον Σκάι, κατά την προσέλευσή του στο υπουργείο του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως πρόσθεσε, το νομοσχέδιο θα κατατεθεί μέσα στον Αύγουστο στη Βουλή και θα ρυθμίζει σειρά θεμάτων, ενώ οι ΚΥΑ θα έχουν εκδοθεί αρχές ή μέσα Αυγούστου.
Το δεύτερο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί θα αφορά το φορολογικό και το τρίτο, πάντα σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα αφορά την επιτάχυνση των δανειοδοτήσεων, τη διαδικασία για το ΓΕΜΗ (το Γενικό Εμπορικό Μητρώο) ώστε να γίνεται η εγγραφή στο μητρώο αμέσως, να μην ταλαιπωρείται καμία επιχείρηση και “να φύγει η γραφειοκρατία από τη μέση», όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]