[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ρομά κλέβουν τα ξύλα των υλοτόμων που εργάζονται στο Σέιχ ΣουΟι υλοτόμοι εργάζονται, από το πρωί ως το βράδυ, για να αποψιλώσουν τα δένδρα του Σέιχ Σου που προσβλήθηκαν από φλοιοφάτο έντομο και ρομά πηγαίνουν το βράδυ και μαζεύουν τα κομμένα καυσόξυλα, για να τα πουλήσουν!


Έναν τόνο ξυλείας έκλεψαν άγνωστοι -σύμφωνα με μαρτυρίες είναι ρομά που πηγαίνουν εκεί με ανοικτά ημιφορτηγά- από τα σημεία όπου συγκεντρώνουν τα καυσόξυλα οι υλοτόμοι που εργάζονται για την αποψίλωση όσων περιοχών του περιαστικού δάσους Σέιχ Σου της Θεσσαλονίκης προσβλήθηκαν από το επικίνδυνο φλοιοφάγο έντομο «Tomicus piniperda».

Την καταγγελία έκανε στο Δασαρχείο ο πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού Σταυρού «Ένωση», Ευθύμης Τσίτσος. «Εμείς ειδοποιήσαμε το δασαρχείο και ελπίζω άμεσα να ενημερωθούν και οι αστυνομικές αρχές. Πάντως εμείς αποφασίσαμε τα βράδια να μένουμε επιτόπου, για να προστατέψουμε το μόχθο μας», προσθέτει.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]