Βρόμικο παιχνίδι έπαιξε η κληρωτίδα στη Νιόν... Εβγαλε τον Αγιαξ ως αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον Γ` προκριματικό γύρο του Champions League -τρίτη φορά σε... τέσσερα χρόνια.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 6 και 7 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί στις 13 του ίδιου μήνα.
Η νορβηγική Μόλντε ή η Τσου-κα-ρί-τσκι από τη Σερβία θα είναι ο αντίπαλος του Άρη στον τρίτο προκριματικό γύρο, εφόσον οι Θεσσαλονικείς αποκλείσουν την ΑΕΛ Λεμεσού. Ο Άρης θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 8 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 15/8 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι υπόλοιποι


Το νικητή του ζευγαριού, ανάμεσα στην ουγγρική Χόνβεντ και τη ρουμανική Ουνι-βερ-σι-τατέα Κραϊόβα, θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League. Η Ένωση θα δώσει το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι της εκτός έδρας, στις 8/8, και θα υποδεχθεί τον αντίπαλό της στο ΟΑΚΑ στις 15 Αυγούστου.
Η πολωνική Λέγκια ή η φινλανδική Κουόπιο θα είναι ο αντίπαλος του Ατρομήτου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον οι «κυανέρυθροι» αποκλείσουν την Ντουναΐσκα Στρέντα. Ο Ατρόμητος θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 8 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 15/8 στο Περιστέρι.
Η  τουρκική Μπα-σακ-σεχίρ αντίπαλος του Ολυμπιακού εάν περάσει την Βικτόρια Πλζεν. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αντιμετωπίσει τη Βελγική Αντβέρπ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν για το πρώτο ματς στην Αμβέρσα, στις 8 Αυγούστου, και θα υποδεχθούν την αντίπαλό τους στη ρεβάνς της 15ης Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης».