[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Θεοδωρικάκος: Θα στηρίξουμε την Τοπική ΑυτοδιοίκησηΤην ξεκάθαρη βούληση της κυβέρνησης να στηρίξει την αυτοδιοίκηση υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος που επισκέφθηκε σήμερα την Κεντρική Ένωση Δήμων Κοινοτήτων Ελλάδας και παρέστη στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της.

Τόνισε τη διάθεση για στενή συνεργασία ανάμεσα στο υπουργείο και τους θεσμικούς φορείς της αυτοδιοίκησης. «Δεν θα αιφνιδιάσουμε ποτέ, θα έχουμε εξαντλητικές συζητήσεις και θα είμαστε πάρα πολύ κοντά» ανέφερε.
Όπως σημείωσε ο υπουργός οι προκλήσεις είναι μεγάλες και αντίπαλος είναι μόνο τα προβλήματα. «Είναι χρυσή ευκαιρία να πετύχουμε μια άνοιξη στην αυτοδιοίκηση», είπε.
Στη συνεδρίαση παρέστησαν επίσης ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα αυτοδιοίκησης και εκλογών Θοδωρής Λιβάνιος και ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλης Σταυριανουδάκης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]