[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ποιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας γίνονται, σήμερα, στη ΘεσσαλονίκηΠέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται σήμερα στη Θεσσαλονίκη.


Αρχικά, από τις 9:00 στα δικαστήρια, συγκεντρώθηκαν άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και πραγματοποιούν συγκέντρωση συμπαράστασης, στα πλαίσια εκδίκασης υπόθεσης κατηγορουμένων για γεγονότα που διαδραματίστηκαν το 2013 στο Λάκκο Καρατζά.

Επίσης στις 9:00 στα γραφεία Επιθεώρησης Εργασίας, συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ και διαμαρτύρονται, ζητώντας την άμεση υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Αργότερα, στις 19:00 το απόγευμα, στην Καμάρα, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν αντιεκλογική συγκέντρωση.

Στις 19.30 θα γίνει η ποδηλατοδρομία στη μνήμη των αθλητών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Πτολεμαΐδα.

Τέλος, επίσης στις 19:00, στο μνημείο Λαμπράκη, θα συγκεντρωθούν μέλη του σωματείου σερβιτόρων και μαγείρων προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για απολύσεις διανομέων από επιχειρήσεις σε Αθήνα και Ιωάννινα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]