[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΠΡΟΣΟΧΗ έργα στο δρόμο για το ΑεροδρόμιοΕργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται και σήμερα στην 67η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου «Μακεδονία» Νέας Μηχανιώνας, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σήμερα τα έργα πραγματοποιούνται σε δυο σημεία: Στο κομμάτι ως το αεροδρόμιο, όπου ως την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019, θα αντικατασταθούν κατεστραμμένα στηθαία ασφαλείας και θα τοποθετηθούν νέα συστήματα αναχαίτισης οδού στη δεξιά οριογραμμή του δρόμου (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας).
Επίσης, εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται στην ίδια οδό στο τμήμα από από τη γέφυρα Ανθεμούντα ως τη διασταύρωση αεροδρομίου, έως την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019. Συγκεκριμένα, θα κοπούν χόρτα και θα αποψιλωθούν φυτά και δένδρα.
Οι εργασίες εκτελούνται με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας κι αρχίζουν στις 7 το πρωί.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]