[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ιδιοκτήτης καθαριστηρίου όρμησε σε ελεγκτές του ΕΦΚΑ!Ιδιοκτήτης καθαριστηρίου επιτέθηκε σε ελεγκτές του ΕΦΚΑ όταν αυτοί πήγαν για έλεγχο στο κατάστημά του, στην περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.


Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Θεσσαλονίκης, με το που ζήτησαν να κάνουν έλεγχο, ο επιχειρηματίας άρχισε να εξαπολύει ύβρεις και απειλές εναντίον τους και στη συνέχεια τους απώθησε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το επεισόδιο οι τρεις υπάλληλοι πήγαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες.

Σε βάρος του επιχειρηματία σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας, καλεί τη Διοίκηση "να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή και απρόσκοπτη εργασία των συναδέλφων αλλά και την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω δράστη".


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]