[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΠΡΟΣΟΧΗ έργα στο δρόμο για το αεροδρόμιοΕργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 67η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου «Μακεδονία» από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα έργα θα αρχίσουν τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 και η πρώτη φάση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019. Η δεύτερη φάση θα αρχίσει από τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 και θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα αντικατασταθούν κατεστραμμένα στηθαία ασφαλείας και θα τοποθετηθούν νέα συστήματα αναχαίτισης οδού στη δεξιά οριογραμμή του δρόμου (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας). Για να γίνουν οι εργασίες θα αποκλείεται η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
Οι εργασίες θα αρχίζουν στις 7.00 το πρωί.


Ειδικά για τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου, στον ίδιο δρόμο συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα κόβουν δένδρα και κλαδιά, στο έρεισμα του ίδιου δρόμου προς αεροδρόμιο, αλλά και όπου υπάρχει θέμα ασφάλειας και ορατότητας (όπως στις στροφές της οδού). Οι εργασίες θα γίνουν στο τμήμα του δρόμου μεταξύ του ισόπεδου κόμβου «πράσινα φανάρια» και του ισόπεδου κόμβου προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», στο ρεύμα προς Περαία. με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Και αυτές οι εργασίες θα αρχίσουν στις 7 το πρωί.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]