[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

26 οι τραυματίες στα νοσοκομεία από την υπερκαταιγίδαΣτους 26 ανέρχονται οι τραυματίες από την υπερκαταιγίδα της Χαλκιδικής, που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του Πολυγύρου και της Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε στο Fm100 και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Ασπροπούλη ο Διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος Παπαυεσταθίου, από σύνολο 120 τραυματιών που διακομίσθηκαν, χθες βράδυ, στα νοσοκομεία, αυτήν τη στιγμή νοσηλεύονται: 12 άτομα στο νοσοκομείο Πολυγύρου, εννέα στο Παπανικολάου και πέντε παιδιά στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς.
Από αυτά τα περιστατικά, μόνον ένα, μιας γυναίκας στο νοσοκομείο Παπανικολάου, θεωρείται πολύ σοβαρό, καθώς είναι διασωληνωμένη στην εντατική. Ο κ. Παπαευσταθίου πρόσθεσε ότι και αυτό το περιστατικό θεωρείται ελέγξιμο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]