Λίγες ημέρες έμειναν για τις εθνικές εκλογές και υπάρχουν πάντα λεπτομέρειες που καταγράφονται. Μετά τον «χαμό» που έγινε με την υποψηφιότητα του Μιχάλη Λοεντιάδη με την «Χρυσή Αυγη» την οποία διέψευσε κατηγορηματικά ο ίδιος. ο βετεράνος ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ, βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο της «Ένωσης Κεντρώων».

Σχολιάζει και κρίνει ο Hacker


Ο Μιχάλης Λεοντιάδης χρησιμοποιεί πολύ το facebook για τον προεκλογικό του αγώνα. Καλεί μάλιστα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τον στείλουν στην βουλή για να έχει φωνή ο ΠΑΟΚ , όπως λέει ο ίδιος.

* Ο Κυριάκος Κυριάκου, δείχνει πολύ ανεβασμένος καθώς ο αγώνας του φέρεται να αποδίδει καρπούς και η παρουσία του σε εκδηλώσεις να χαιρετίζεται με ενθουσιασμό. Η αλήθεια είναι πάντως πώς δεν έδωσε δικαιώματα για αρνητικά σχόλια. Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Κυριάκος Κυριάκου, είναι το πρώτο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην Α΄Θεσσαλονίκης με το ΚΙΝΑΛ.

* Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται και ο προεκλογικός αγώνας του δημοσιογράφου Απόστολου Αβδελά, ο οποίος επίσης θέλει ψήφους απο την δεξαμενή του ΠΑΟΚ. Αλλωστε πεθερός του ειναι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Χρήστος Τερζανίδης. Επιπρόσθετο ατού του και το επίθετο του που ξεκινά απο Α.

* Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που αντιτίθενται στην υποψηφιότητα Κωστα Χητα στην Β’ Θεσσαλονικης με την «Ελληνική Λύση». Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν τα όσα είχαν ακουστεί στον αέρα της εκπομπής «Δίκη στον ΣΚΑΙ» που είχε προβάλει απομαγνητοφωνημένη συνομιλία μεταξύ του Κώστα Χήτα και του Σάββα Θεοδωρίδη. Κατά τη συνομιλία ο κ. Θεοδωρίδης έδινε σαφείς οδηγίες στον δημοσιογράφο για την τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει εναντίον συγκεκριμένων διαιτητών και ομάδων στην τηλεοπτική του εκπομπή. Στις συνομιλίες ο κ. Θεοδωρίδης εξηγεί στον δημοσιογράφο ότι τα όσα του ζητάει να πει μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής είναι επιθυμία του προέδρου (σ.σ. Βαγγέλη Μαρινάκη).
Θυμίζουμε μέρος των συνομιλιών του δημοσιογράφου με τον παράγοντα του Ολυμπιακού:
Θεοδωρίδης: Θα του πεις… εδώ στη Θεσσαλονίκη βράζει ο ΠΑΟΚ με αυτά που έκανε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Χήτας: Ναι.
Θεοδωρίδης: Τα ίδια έκανε με τον Ατρόμητο, τα ίδια έκανε και με την ΑΕΚ.
Χήτας: Με τη διαιτησία, το θέμα, ναι, ναι, ναι.
Θεοδωρίδης: Ναι, δηλαδή πες, μου αρέσει που βγαίνει ο προπονητής τους… είναι ντροπή… ξε… βγαίνει ο λάισμαν, ο ένας, ο άλλος εδώ… αυτά τα παιχνίδια κρίνανε αποτελέσματα.
Χήτας: Ε, βέβαια.
Θεοδωρίδης: Θα το πεις, Κώστα, γιατί μου το ζήτησε ο πρόεδρος να το πεις.
Χήτας: Ναι, παιδί μου, με τον Παναθηναϊκό, βέβαια, τι στεναχωριέσαι;
Θεοδωρίδης: Ε;
Χήτας: Εγώ είμαι εδώ, τελείωσε, τι στεναχωριέσαι; Δεν είμαι ο άνθρωπός σου; Ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών!
(…)
Θεοδωρίδης: Πες ότι σε πήρα μόνο να σου πω «χρόνια πολλά». Μη με ανακατέψεις εμένα, να μη φαίνομαι…»
Όλα αυτά είχαν οδηγήσει σε διαγραφή του Κώστα Χήτα από την ΕΣΗΕΜΘ. Ένα ακόμη περιστατικό που επιβεβαιώνει την παραβατική συμπεριφορά του, είναι η παρουσία αφισών και πλακάτ, που βάσει νόμου απαγορεύονται, με την παρουσία του ονόματος του. Άραγε με τίνος ανοχή συμβαίνουν όλα αυτά; Με αναφορές τους στις ομάδες οπαδών του ΠΑΟΚ στα social media, αλλά και στα δικά τους στέκια, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, τονίζουν πώς κάθε ψήφο απο ΠΑΟΚτση στον Κωστα Χήτα, κάνει κακό στον σύλλογο. Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» δεν λένε όχι σε ψήφο προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, της οποίας άλλωστε ο πρόεδρος ( Κυριάκος Βελόπουλος) είναι γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ και χαίρει της εκτίμησης από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Δεν είναι εχθρικοί απέναντι στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, αλλά στην παρουσία του συγκεκριμένου και μόνο. Άλλωστε υπάρχουν τόσοι υποψήφιοι στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, που μπορεί κάλλιστα ο οπαδός του ΠΑΟΚ να επιλέξει κάποιον εξ αυτών.