Με 57 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, στις 16.00, η 21η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχείο. Ένα από αυτά η καθιέρωση των 120 δόσεων για χρέη πολιτών προς το δήμο.


Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

Υπαγωγή οφειλετών του Δήμου Θεσσαλονίκης στη ρύθμιση οφειλών του Ν. 4611/2019
Έγκριση καλλιτεχνικού προγράμματος των 54ων Δημητρίων, προφεστιβαλικών και παράλληλων εκδηλώσεων
Υποβολή πρότασης – αίτησης συμμετοχής του Δήμου σε προγράμματα του ΕΣΠΑ για την εκπαίδευση.
Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Θεσσαλονίκης για τον καθορισμό τμήματος της οδού Αγίου Μηνά μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Ίωνος Δραγούμη ως πεζόδρομου
Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την υλοποίηση του «Πάρκο ΑμεΑ για όλους» στην έκταση του πρώην Γηροκομείου στην περιοχή της Μαλακοπής.
Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Θεσσαλονίκης για τον καθορισμό τμήματος της οδού Αποστόλου Παύλου, μεταξύ των οδών Κασσάνδρου και Αγίου Δημητρίου, ως πεζόδρομου
Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας σε τμήματα των οδών Δαγκλή, Διαλέττη, Δεσπεραί, Μανουσογιαννάκη, Δημ. Μαργαρίτη, Γ. Θεοτοκά και Νικοτσάρα, για την ανάπλαση οδών Δαγκλή, Διαλέττη, Δεσπεραί.