[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Καλαφάτης: Η πρόληψη των πυρκαγιών είναι ευθύνη όλων μαςΤους άνδρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επισκέφθηκε σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Σταύρος Καλαφάτης,  βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, και συναντήθηκε με
τον Επιχειρησιακό Συντονιστή Βορείου Ελλάδος, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας και τον Διοικητή της ΠΥ Νομού Θεσσαλονίκης. Ακολούθως επισκέφθηκε τη 2η ΕΜΑΚ και της 83η Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροπλάνων, όπου συνομίλησε με τα στελέχη της Υπηρεσίας.

Ο κ. Καλαφάτης δήλωσε:​
«Όπως κάθε χρόνο, στο ξεκίνημα του Καλοκαιριού, επισκέφθηκα σήμερα μονάδες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της πόλης μας και γενικότερα της Μακεδονίας.

Θέλω να συγχαρώ το ανθρώπινο δυναμικό, τους αξιωματικούς, τους πυροσβέστες, τους πιλότους των εναέριων μέσων, για το έργο που επωμίζονται. Είναι παιδιά της διπλανής πόρτας και οικογενειάρχες με αξιοπρέπεια που ξενυχτούν και διακινδυνεύουν, για να προστατεύουν τα δάση μας, τις περιουσίες και τη ζωή μας.  Αντιπαρατάσσουν στις ελλείψεις και την πολιτική αβελτηρία, αυταπάρνηση και πατριωτισμό. Τους ευχαριστούμε και τους ευγνωμονούμε.

Θέλω ταυτόχρονα να τονίσω την ευθύνη όλων μας στην πρόληψη. Να μην επιτρέπουμε σε μικρές απροσεξίες να γίνονται αιτία μεγάλων καταστροφών. Είναι ζήτημα ζωής. Και είναι ακόμη πιο επίκαιρο σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος».Ο κ. Καλαφάτης, εκτός των ανδρών και γυναικών της 2ης ΕΜΑΚ, είχε την ευκαιρία να τα... πει και με τον έμπειρο διασώστη... Έκτωρα, ένα γκόλντεν ρετρίβερ που υπηρετεί στη μονάδα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]