[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις αυριανές επαναληπτικές εκλογέςΑύριο Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία (26-05-2019).


Οι δημότες καλούνται να ενημερωθούν εγκαίρως για το εκλογικό τμήμα που θα ψηφίσουν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα “Μάθε πού ψηφίζεις” που είναι αναρτημένη :

α. στην ιστοσελίδα  του Υπουργείου Εσωτερικών, (www.ypes.gr) και

β. στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης (thessaloniki.gr)

Στους ψηφοφόρους δίνονται μόνον τρία ψηφοδέλτια: Των δύο μονομάχων και το λευκό.  Δεν χρειάζεται σταυροδοσία, αφού οι δημοτικοί σύμβουλοι εκλέχθηκαν από την πρώτη Κυριακή και, καθώς ισχύει η απλή αναλογική, δεν υπάρχει μπόνους εδρών άσχετα με το ποιος θα είναι δήμαρχος. Αν κερδίσει ο Ν. Ταχιάος θα κληθεί να διοικήσει με 11 συμβούλους κι αν κερδίσει ο κ. Ζέρβας θα διοικήσει με 7...

Στο νομό Θεσσαλονίκης -όπως και σε όλους τους νομούς της Κ. Μακεδονίας- δε θα διεξαχθεί δεύτερος γύρος εκλογών για την Περιφέρεια, αφού ο Απ. Τζιτζικώστας εξελέγη από την πρώτη Κυριακή.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]