[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πληροφορίες για ομιλία Καραμανλή στη ΘεσσαλονίκηΜεγάλη κομματική εκδήλωση ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία, για τη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 26 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης της ΔΕΘ.


Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι του κόμματος στην Α και Β Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων είναι και ο Κώστας Καραμανλής. Μάλιστα, η εφημερίδα «Εστία», στο σημερινό φύλλο της, με πρωτοσέλιδο θέμα, αναφέρει ότι στην εκδήλωση αυτή θα μιλήσει, μετά από δέκα χρόνια, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό  ο κ. Καραμανλής, για πρώτη φορά μετά από την προεκλογική περίοδο του 2009, να απευθύνει και πολιτική ομιλία από το βήμα της εκδήλωσης.

Και ένα... μικρό παραπολιτικό, σε σχέση με την εκδήλωση: Την αίθουσα είχε κλείσει, για εκείνη την ημέρα, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης. Τελικά, ο κ. Καλαφάτης μετακίνησε την κεντρική ομιλία του για άλλη μέρα, πιο κοντά στις εκλογές.

H φωτογραφία του Κώστα Καραμανλή είναι από την τελευταία ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους, κατά την προεκλογική περίοδο του 2009 και είναι του φωτορεπόρτερ Νώντα Στυλιανίδη.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]