[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μητσοτάκης: Οι Έλληνες θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσει η χώρα μπροστά"Στις 7 Ιουλίου οι Έλληνες θα αποφασίσουν αν η χώρα θα μπει σε νέες περιπέτειες με άγνωστη κατάληξη ή αν θα προχωρήσει μπροστά με αλήθεια και ανάπτυξη", τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Κατά την ομιλία του στο Export Summit VII του Συνδέσμου Εξαγωγέων στη Θεσσαλονίκη συνόψισε το διακύβευμα των εθνικών εκλογών ως εξής: "Νέες περιπέτειες ή ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα!"

Για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως αντί να απολογηθεί επιχειρεί να διαστρεβλώσει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, για την οποία σημείωσε ότι λέει "όχι" στις εκλογές του φανατισμού και των συνθημάτων. Και πρόσθεσε: "«Κλειδί» του σχεδίου μας είναι η ανάπτυξη που θα έρθει από τις επενδύσεις και τις εξαγωγές. Γι' αυτό τα γραφειοκρατικά τείχη θα σαρωθούν. Επαναλαμβάνω τη λέξη για να την εμπεδώσουν όσοι στο Σύριζα έχουν αναλάβει τον άχαρο ρόλο της κοπτοραπτικής των δηλώσεών μου".


Αναφερόμενος στα προβλήματα που προκάλεσε η συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε: "Έχω προαναγγείλει διεθνή εκστρατεία επικοινωνίας για την ανάδειξη της πραγματικής Μακεδονίας, της αυθεντικής Μακεδονίας. Στόχος το brand «Μακεδονία» να γίνει πόλος έλξης επενδυτών, επισκεπτών και καταναλωτών. Να αποτελέσει κινητήριο μοχλό της εξωστρέφειας ολόκληρης της Β.Ελλάδας".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]