[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς νερό στην Παναγία ΦανερωμένηΔιακοπή υδροδότησης έχει σήμερα, Πέμπτη 6 Ιουνίου, περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης στη Θεσσαλονίκη, όπως ενημερώνει η Εταιρεία Ύδρευσης κι Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού στην οδό Κλαυδιανού 30.


Λόγω των εργασιών, από τις 8:00 έως τις 14:00 διακοπή υδροδότησης θα έχει η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Απολλωνιάδος, Αρκαδιουπόλεως, Προκοπίου Ικονίου και οι παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Η ΕΥΑΘ Α.Ε. επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]