Στο πλαίσιο της καμπάνιας του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης για την οδική ασφάλεια και σε συνεργασία με την Διεύθυνση Τροχαίας και του Moto Market που χορήγησε 100 κράνη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους.


Μοίρασαν κράνη σε οδηγούς δικύκλων που πρόσφατα ελέγχθηκαν από την Τροχαία για μη χρήση κράνους και σε αναβάτες ύστερα από κλήρωση.


«Είναι μια σημαντική εκδήλωση που αφορά όλες τις ηλικίες. Η χρήση του κράνους είναι σημαντική και σώζει ζωές. Ειδικά σε όλους αυτούς που χρησιμοποιούν καθημερινά την μοτοσικλέτα. Η Τροχαία φροντίζει να δίνει το "παρών" της σε τέτοιους είδους εκδηλώσεις. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε πάει και θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε σε πολλά σχολεία για να μαθαίνουμε στα παιδιά τί πρέπει να προσέχουν. Η παιδεία που αποκτούν θα τους βοηθήσει στο μέλλον να γίνουν καλοί οδηγοί» ανέφερε ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Χρήστος Μπουλούμπασης.



Για την πρωτοβουλία του ΑΟΘ, ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου, ο αντιπρόεδρος του Ομίλου, Νίκος Παυλίδης, επισήμανε πως: "θέλουμε να προτρέψουμε όλους τους οδηγούς μοτοσικλετών να χρησιμοποιούν κράνος. Λόγω της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου, θεωρήσαμε αυτή την εκδήλωση επίκαιρη. Είναι σημαντικό να φορούν το κράνος οι οδηγοί και όχι να το βάζουν στο χέρι. Εμείς που υπήρξαμε αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού προτρέπουμε όλους στην χρησιμοποίησή του. Το κράνος είναι απαραίτητο για όλους όσοι ανεβαίνουν στην μοτοσικλέτα".


#photoreportage #motomarketgr #φοράω_κράνος #ΑΟΘ
Επαμεινώνδας Στυλιανίδης Photoreportage.gr