Συνελήφθη στην περιοχή της Ανάληψης αντρόγυνο που διακινούσε ναρκωτικά κρυμμένα σε ...ποδήλατο!


Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με λιμενικούς υπαλλήλους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης εντόπισαν το ζευγάρι, έναν 57χρονο και μια 55χρονη, την ώρα που πουλούσαν ναρκωτικά σε 35χρονο και 28χρονο τοξικομανείς. Οι δυο τοξικομανείς είχαν αγοράσει κοκαΐνη.

Επιστρατεύτηκε εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος και, κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του ζευγαριού, στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη, ο... τετράποδος αστυνομικός εντόπισε κρυμμένα στο φανάρι του ποδηλάτου του 57χρονου δέκα μικροδέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους (10,93) γραμμαρίων.

Επίσης, στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 4,09 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησε έρευνα σε σπίτι στο οποίο διέμεναν, σε άλλο σπίτι που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των ναρκωτικών και σε αποθήκη ταράτσας πολυκατοικίας στην περιοχή της Ανάληψης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 15,93 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ, προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών, δύο ζυγαριές ακριβείας και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.