[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Επιτέλους, ανακύκλωση στα ανατολικά!Αρχίζει, από σήμερα, και πάλι, η αποκομιδή της ανακύκλωσης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, που είχε διακοπεί λόγω βλάβης η οποία παρουσιάστηκε στο Κέντρο Διαλογή Θέρμης.


Από την περασμένη Πέμπτη είχε σταματήσει η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών από τους μπλε κάδους στους δήμους Καλαμαριάς, Θέρμης και Θερμαϊκού. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό: Ξεχειλίζουν οι κάδοι. Καταστρέφεται υλικό λόγω των καταιγίδων.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Θερμαϊκού η βλάβη έχει πλέον διορθωθεί και από σήμερα ξεκινά η αποκομιδή. Αντίθετα, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Θέρμης Θ. Παπαδόπουλος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, η αποκομιδή στο δήμο του δεν είχε σταματήσει. Όπως είπε τα απορριμματοφόρα μάζευαν κανονικά την ανακύκλωση και την ξεφόρτωναν σε χώρο εντός του κέντρου διαλογής. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]