[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΠΑΟΚ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15,2 εκ. €Νέα αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου προκήρυξε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μια έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της.


Σε αυτήν παρέστησαν εκπρόσωποι του 87,45% των μετόχων και αποφασίστηκε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15.200.001 ευρώ, με την αξία κάθε μετοχής να ανέρχεται στα 0,30 ευρώ. Η συγκεκριμένη αύξηση απευθύνεται σε όσους επενδυτές προτίθενται να αγοράσουν μετοχές πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ.

Η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα είναι ανοιχτή έως τις 19 Ιουνίου, ενώ βάσει νόμου υπάρχει δυνατότητα παράτασης έως και 1 μήνα.

Σε περίπτωση που καλυφθεί πλήρως η νέα αύξηση που προκηρύχθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φθάσει τα 119.540.633,40 ευρώ, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει καταθέσει μέσω αυξήσεων πάνω από 100 εκατομμύρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]