Απίστευτη έκπληξη για την Αιμίλια Κλαρκ σε αγώνα των Ρόκετς (video)Η Εμίλια Κλαρκ, γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Ντενέρις στο Γκέιμ οφ Θρόουνς, πήγε στο γήπεδο των Χιούστον Ρόκετς να απολαύσει έναν αγώνα ΝΒΑ. Κι εκεί την περίμενε μια απίστευτη έκπληξη.


Αρχικά, πέρα από τα χειροκροτήματα των φιλάθλων που την αναγνώρισαν, δεν υπήρξε το παραμικρό. Οι κάμερες δεν πήγαν προς το μέρος της, από τα μεγάφωνα δεν ακούστηκε το όνομά της. Η Κλαρκ κάθισε στην πρώτη σειρά και παρακολουθούσε το παιχνίδι, ως τη λήξη της Α περιόδου όταν... έγινε το ανεπανάληπτο:

Η μασκότ των Ρόκετς πέρασε αδιάφορα από μπροστά της, την αναγνώρισε και... προσκύνησε την Καλίσι! Οι κάμερες στράφηκαν προς το μέρος της, την έδειξαν πρώτο πλάνο και στο "σούπερ" έπαιζαν... όλοι οι τίτλοι της: Καλίσι, Βασίλισσα των τεσσάρων βασιλείων, η Άκαυστη, η Ελευθερώτρια και... όλα τα σχετικά!

Όπως δήλωσε και η ίδια αργότερα, ήταν μεγάλη έκπληξη για εκείνη όχι το ότι την αναγνώρισαν, αλλά το ότι... χώρεσαν όλοι οι τίτλοι της σε ένα "σούπερ"!

Δείτε το βίντεο και... διαβάστε αν προλάβετε!

Σχόλια