[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σε... προεκλογικό mood ο δήμος ΘεσσαλονίκηςΔιαπαραταξιακή σύσκεψη ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών,  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Μαΐου 2019, στις 11.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Β. Γεωργίου Α’ 1, 1ος όροφος).


Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί από πλευράς του Δήμου Θεσσαλονίκης οι εκπρόσωποι των αυτοδιοικητικών και κομματικών συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Θέμα της σύσκεψης θα είναι η κατανομή και ο καθορισμός του τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο.

Ακολούθως, την ίδια ημέρα και στις 17.00, θα πραγματοποιηθεί η 12η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα στην Ημερήσια Διάταξη:

Συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής για την τήρηση κανόνων δεοντολογίας κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου, των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του Μαΐου 2019.
Κατανομή των θέσεων προβολής που διαθέτει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και τρόπος χρήσης των χώρων που θα παραχωρηθούν στα πολιτικά κόμματα ή σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων, στους υποψήφιους δημάρχους και στους υποψήφιους περιφερειάρχες για την προεκλογική προβολή τους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]