[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς ρεύμα σε Νεάπολη και ΣυκιέςΔιακοπές ηλεκτροδότησης έχει προγραμματίσει για σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές των Δήμων Θεσσαλονίκης και Νεάπολης - Συκεών.


Από τις 08:00 έως τις 11:00 διακοπή ρεύματος θα έχει - στα όρια των δήμων Θεσσαλονίκης και Νεάπολης - Συκεών - η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Καυκάσου, Ζαλόγγου, Λατομείου, Λ. Κατσώνη, Αρχαιοτήτων, Παν. Φανερωμένης (από Σύλλης ως Καυκάσου), Δεμερτζή, Καρπενησιώτη, Κασίμη.

Από τις 11:00 έως τις 13:30 διακοπή θα έχει η περιοχή της Νεάπολης που περικλείεται από τις οδούς Συριόπουλου, Ρούσβελτ, Δωδεκανησου (από Ματρόζου ως Αρχ.Ιατρού), Βασ.Κων/νου(από Ματρόζου ως Αμασείας), Ματρόζου.

Επίσης από τις 11:00 έως τις 13:30 στη Νεάπολη διακοπή ηλεκτροδότησης θα έχει η περιοχή που περιλαμβάνει τις οδούς Αρχ.Ιατρού, Δωδεκανήσου (από Αρχ.Ιατρού ως Α.Παπανδρέου), Βασ.Κων/νου (απο Αμασείας ως Α.Παπανδρέου), Κεσσανής(απο Ρούσβελτ ως Μπότσαρη), Μπότσαρη (απόΑμασείας ως Παπανδρέου).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]