Άλλοι χαρούμενοι, άλλοι προβληματισμένοι κι άλλοι παγωμένοι. Έτσι υποδέχτηκαν, στα εκλογικά περίπτερα των δημοτικών παρατάξεων των υποψηφίων δημάρχων της Θεσσαλονίκης, τα έξιτ πολ που δείχνουν πρωτιά Ταχιάου και στη δεύτερη θέση ή τον Κ. Ζέρβα ή την Κατερίνα Νοτοπούλου.


Με αισιοδοξία για το β γύρο υποδέχτηκαν τα έξιτ πολ στο στρατηγείο του Νίκου Ταχιάου και της παράταξης "Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα" . Θεωρούν ότι θα... πετύχουν το ντάμπλ, όπως είχε πει στην κεντρική του ομιλία στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Ταχιάος.

Επισημαίνουν ότι περιμένουν τα επίσημα αποτελέσματα για να δουν, με σιγουριά, τον αντίπαλο, αλλά και τη διαφορά.

Χαμόγελα στου Ζέρβα


Mε χαμόγελα και συγκρατημένη αισιοδοξία υποδέχθηκαν τα ευρήματα του exit poll της Interview για τον δήμο Θεσσαλονίκης στο εκλογικό κέντρηο του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Το exit poll εμφανίζει τον κ. Ζέρβα και τον συνδυασμό «Ναι στη Θεσσαλονίκη» στην δεύτερη θέση, όμως τα στελέχη του συνδυασμού τονίζουν ότι δεν πανηγυρίζουν και περιμένουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

Εν αναμονή των επισήμων αποτελεσμάτων στης Νοτοπούλου


Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί αυτή την ώρα στο εκλογικό κέντρο της Κατερίνας Νοτοπούλου, μετά την ανακοίνωση του πρώτου exit poll από την εταιρεία Interview. Θεωρούν ότι η κ. Νοτοπούλου στα επίσημα αποτελέσματα θα είναι αυτή που κατακτά τη β θέση και την είσοδο στο β γύρο των δημοτικών εκλογών.

Αρκετοί υποστηρικτές της παράταξης "Θεσσαλονίκη Μαζί" βρίσκονται ήδη στο "στρατηγείο" της κα Νοτοπουλου, η οποία είναι χαλαρή και ευδιάθετη. Συνεργάτες της υποψήφιας Δημάρχου σημειώνουν ότι πρόκειται για τα αποτελέσματα ενός exit poll και όχι για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την κάλπη.

Παγωμάρα στον Ορφανό


Παγωμάρα επικρατεί στο στρατηγείο του Γιώργου Ορφανού μετά τη δημοσιοποίηση των exit poll της Interview για τον δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς είχαν σίγουρη την είσοδο στο β γύρο.

Συνεργάτες του υποψηφίου δημάρχου τονίζουν ότι πρόκειται για τα αποτελέσματα των exit poll και όχι για αυτά που θα δείξει η κάλπη.

Σημειώνεται πως στο exit poll της Interview ο Γιώργος Ορφανός με την παράταξη "Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον", βρίσκεται στην τέταρτη θέση.