[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Οι -δήθεν- υπάλληλοι της ΔΕΗ ήταν απατεώνες!Προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, κατάφερναν με αυτόν τον τρόπο να μπαίνουν σε σπίτια κυρίως ηλικιωμένων ατόμων και έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα.


Πρόκειται για τέσσερις άντρες -ο ένας είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές- ηλικίας 35, 27, 35 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, εξιχνιάστηκαν 11 περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, στις οποίες οι φερόμενοι ως δράστες από τον Μάιο του 2018 έως τον Αύγουστο του ιδίου έτους, ακολουθούσαν την ίδια μεθοδολογία: Προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, εισέρχονταν σε αυτά και απασχολούσαν με διάφορες δικαιολογίες τους ενοίκους (όπως δήθεν για να κάνουν έλεγχο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού).

Οι τέσσερις άνδρες κατάφεραν να αποκομίσουν συνολικά το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ περίπου, κοσμήματα και τιμαλφή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]