[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στην Τριανδρία η ΝοτοπούλουΤην περιοχή της Τριανδρίας επισκέφθηκε, χθες, η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτπούλου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Μαζί", που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.


Όπως υπογραμμίζει, "δύο από τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Τριανδρίας, είναι ο ελλιπής φωτισμός, αλλά και η έλλειψη χώρου στάθμευσης. Η αναβάθμιση του θεσμού των κοινοτήτων που επιτεύχθηκε με τον «Κλεισθένη» μας δίνει τα εργαλεία και τη δυνατότητα να φέρουμε σε πρώτο πλάνο τα ζητήματα που αφορούν τις γειτονιές μας, ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε και να προτεραιοποιήσουμε τις ανάγκες μας", καταλήγει.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου υποδέχθηκε, χθες, δυο νέες υποψήφιες δημοτικές συμβούλους, στελέχη της διοίκησης Μπουτάρη: Την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Έλη Χρυσίδου και την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Μαρία Πασχαλίδου. Ως τώρα, οι κυρίες Χρυσίδου και Πασχαλίδου, βρίσκονταν στην παράταξη "Θεσσαλονίκη Πρώτη" του, επίσης εκ της Πρωτοβουλίας προερχόμενου, Πέτρου Λεκάκη.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]