Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θέλησε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις για την κατασκευή της Νέας Τούμπας και όχι μόνο. Τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υποδέχθηκαν ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μέλος της διοίκησης και αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, ο υπεύθυνος γηπεδικών εγκαταστάσεων της Τούμπας, Γιάννης Δημογιάννης και και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.
Τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν οι βουλευτές Αριστείδης Φωκάς και Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, αλλά κι άλλα στελέχη του κόμματος του, όπως η Στέλα Βαλάνη, ενώ το παρών έδωσε και ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον Γιώργο Ορφανό, Πάνος Καρδαράς. Ως υπουργός Άμυνας ο κ. Καμμένος ήταν εκείνος που είχε προχωρήσει την υπόθεση της τροπολογίας για την παραχώρηση του οικοπέδου της Τούμπας. Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε:
"Χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτό που σχεδιάσαμε εδώ και ενάμισι χρόνο έχει προχωρήσει πλέον και υλοποιείται. . Θερμά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα αλλά και στον ΑΣ ΠΑΟΚ που είναι τόσο νοικοκυρεμένος και δεν χρωστάει πουθενά. "

Ο κ. Καμμένος στάθηκε και στην απόφαση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας για την παραχώρηση του χώρου και είπε πως το νέο γήπεδο στην Τούμπα θα πρέπει να φιλοξενήσει και τον επαγγελματικό σύλλογο και τον ερασιτέχνη αλλά και να δημιουργηθεί ένας "πνεύμονας" για την περιοχή της Τούμπας, τον οποίο οι κάτοικοι έχουν ανάγκη. Σημείωσε δέ πως όταν ολοκληρωθεί η τελική έγκριση του ευρύτερου χώρου δηλαδή πέραν του νέου γηπέδου και του περιβάλλοντος χώρου, να έρθει μια τροπολογία στη Βουλή που θα καλύπτει όλα όσα θα πρέπει να προβλέπονται για τη δημιουργία της περιοχής. Η τροπολογία αυτή θα ήταν καλό να ψηφιστεί τον Σεπτέμβριο και να έχει τη στήριξη όλων των κομμάτων.
Σε ερώτηση για τα όσα ακούγονται περί τελικού κυπέλλου με κλειστές θύρες ο κ. Καμμένος είπε: "Κανείς δεν θέλει τελικό κυπέλλου χωρίς κόσμο. Ένας τελικός ο οποίος είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο να γίνει χωρίς κόσμο, ακόμη κι αν το δεις από την τηλεόραση, κατάθλιψη σε πιάνει. Πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο τελικός να διεξαχθεί με κόσμο και χωρίς έκτροπα, αφού όπως είπε κάτι τέτοιο θα συμβάλει ώστε να αλλάξει η εικόνα της χώρας προς τα έξω."