[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΠΡΟΣΟΧΗ Έργα στο δρόμο για τη ΧαλκιδικήΕργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών πραγματοποιούνται από σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, παράλληλα θα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με αποκλεισμό μίας ή δύο λωρίδων κυκλοφορίας, κατά περίπτωση.


Σύμφωνα με την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, εργασίες

αντικατάστασης στηθαίων, ασφαλτοστρώσεις και κοπές χόρτων.

Αναλυτικά, θα αντικατασταθούν κατά προτεραιότητα τα στηθαία στη γέφυρα επάνω από την οδό Κουγιάμη και στις δύο κατευθύνσεις της οδού, επάνω στον ανισόπεδο κόμβο προφήτη Ηλία (και στις δύο κατευθύνσεις), καθώς και στα βάθρα της γέφυρας του ίδιου κόμβου. Στη συνέχεια θα αντικατασταθούν τα στηθαία επάνω στη γέφυρα Ρυσίου και θα ακολουθήσουν τα στηθαία στην κεντρική νησίδα, καθώς και στα ερείσματα σε όλο το μήκος της οδού εντός των ορίων του Νομού Θεσσαλονίκης.

Θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις στην κατεύθυνση από Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος Σχολαρίου, Καρδίας και Νέου Ρυσίου.

Θα γίνει κοπή χόρτων σε όλο το μήκος της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, από Ρύσιο μέχρι Λάκωμα και στο τμήμα Βούλγαρη - Νέο Ρύσιο, στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Για την εκτέλεση των εργασιών σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, προβλέπεται ο αποκλεισμός μίας ή δύο λωρίδων κυκλοφορίας και συγκεκριμένα, δεξιά για τις εργασίες στα ερείσματα, αριστερή και στις δύο κατευθύνσεις για εργασίες στην κεντρική νησίδα, μεσαία και αριστερή ή μεσαία και δεξιά, για ασφαλτοστρώσεις στην αριστερή ή κεντρική λωρίδα αντίστοιχα.

Οι εργασίες έχουν αρχίσει από τις 7 το πρωί.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]