[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Φάγαμε... αρνάκι γάλακτος ΡουμανίαςΕισαγωγές αμνοεριφίων από τη Ρουμανία, χωρίς τιμολόγια και χωρίς να δηλώνονται τα κρέατα ως εισαγωγής, πραγματοποιούσαν τρεις εταιρίες στη Βόρειο Ελλάδα, η δράση των οποίων ήρθε τώρα στη δημοσιότητα, από ελέγχους που έγιναν το Πάσχα.


Από τον έλεγχο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Διαχείρισης Ελέγχων Γάλακτος και Κρέατος του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛ.Γ.Ο.) σε εταιρίες εμπορίας στην κεντρική Ελλάδα διαπιστώθηκε:

εταιρία που εισήγαγε τα τελευταία δύο χρόνια 51.372 αρνιά από τη Ρουμανία, χωρίς φορολογικά παραστατικά, συνολικής αξίας 1.172.822,70 ευρώ,

εταιρία που το προηγούμενο έτος δεν δήλωσε εισαγωγές κρεάτων από την ίδια χώρα, συνολικής αξίας 594.662,48 ευρώ και

εταιρία που εισήγαγε, τα έτη 2017 και 2018, χωρίς φορολογικά παραστατικά, 2.630 αμνούς από τη Ρουμανία συνολικής αξίας 49.970 ευρώ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]