[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έργα στο δρόμο για τα ΜουδανιάΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αποκλεισμό μίας ή δύο λωρίδων κυκλοφορίας εφαρμόζονται από σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου, καθώς θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών.


Σύμφωνα με την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πρόκειται για εργασίες αντικατάστασης στηθαίων στο τμήμα από το Λάκκωμα μέχρι τη Σωζόπολη, στην κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Νέα Μουδανιά, σε διάφορες θέσεις.

Για την εκτέλεση των εργασιών προβλέπεται αποκλεισμός μίας ή δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά για τις εργασίες στα ερείσματα) είτε αριστερή και μεσαία ή δεξιά και μεσαία, ανάλογα με τη θέση της επέμβασης.Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινούν στις 7.00 π.μ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]