[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία από το Σύλλογο Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή»Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» συνεχίζει τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τα 100 Χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.


Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, Ημέρα τιμής και μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Συγκεκριμένα προγραμματίζονται:·         Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ευόσμου στις 10:15

·         Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο πλατείας  Δημαρχείου Ευόσμου στις 11:00.

·         Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Ευόσμου Κορδελιού, κ. Πέτρο Σούλα, στις 11.15Θα ακολουθήσει χαιρετισμός από την πρόεδρο του συλλόγου  Κερογλίδου Θεοδώρα και η εκδήλωση θα κλείσει με απόδοση τραγουδιών από τη Χορωδία του Συλλόγου.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του Δημαρχείου Ευόσμου Κορδελιού, η λήξη της εικαστικής έκθεσης με πρωτότυπα έργα που πραγματοποίησε ο Σύλλογος με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και η οποία είχε προηγουμένως παρουσιαστεί στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης από τις 22 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου.

Είσοδος ελεύθερη.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]