Παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Μενεμένης – Αμπελοκήπων, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από την Γεωργία και την Αρμενία από τους αντίστοιχους πολιτιστικούς συλλόγους «Γεωργία» και «Χαμασκαϊν» περιελάμβαναν οι εκδηλώσεις της Ανθοέκθεσης του δήμου.



Ακολούθησε παρουσίαση των τμημάτων χορωδίας του Θερμαϊκού Ωδείου Θεσσαλονίκης και το πρόγραμμά έκλεισε με αφιέρωμα στον Μάνο Λοϊζο από την λαϊκή ορχήστρα του Θερμαϊκού Vδείου Αμπελοκήπων.

 

Σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου και ώρα 7.00 μ.μ.το πρόγραμμα περιλαμβάνει  χορούς της Μακεδονίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανθοκήπων Ν. Ευκαρπίας και από το Εσπερινό Γυμνάσιο Αμπελοκήπων. Θα ακολουθήσει παιδική θεατρική παράσταση «Οι Πειρατές των Χρωμάτων» από τον «Τεχνόκοσμο».


Η Ανθοέκθεση θα λειτουργεί καθημερινά έως το Σάββατο 11 Μαΐου στον χώρο του πρώην Στρατοπέδου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», είσοδος από Ελ. Βενιζέλου. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9π.μ. – 2 μ.μ. & 5 μ.μ. – 10 μ.μ. και Σαββατοκύριακα και αργίες: 9 π.μ.– 10 μ.μ.