Στο Πρωτοδικείο κι ο Λεκάκης με αιχμές κατά Νοτοπούλου - ΒούγιαΚατέθεσε στο Πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη» ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης (επί σειρά ετών αντιδήμαρχος της "Πρωτοβουλίας" του Γιάννη Μπουτάρη.


Στη δήλωσή του, μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου, ο κ. Μπουτάρης καταφέρθηκε, χωρίς, πάντως, να τους αναφέρει, κατά των Κατερίνας Νοτοπούλου και Σπύρου Βούγια, που ενέταξαν, μόλις προχθές, στις δικές του παρατάξεις, πέντε από τα στελέχη που, όχι μόνον είχαν δηλώσει αρχικά ότι θα συμπορεύονταν μαζί του, αλλά συμμετείχαν και σε... διαφημιστικό σποτ, απαντώντας στην ερώτηση... "γιατί με τον Πέτρο"!

"Ξέρω ότι σήμερα δεν μας ήθελαν εδώ κόμματα και μηχανισμοί, που το τελευταίο διάστημα κατέφυγαν σε αθέμιτες, βρώμικες και υπόγειες πρακτικές για να μας πλήξουν.  Απείλησαν, έταξαν, εκβίασαν υποψηφίους και στελέχη του συνδυασμού μας. ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ ενοχλήθηκαν από την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική μας παράταξη καθώς θέλουν υποψήφιους υποχείρια, μια Θεσσαλονίκη κομματικό λάφυρο", δήλωσε ο κ. Λεκάκης και πρόσθεσε:

"Επιχείρησαν με ένα συντεταγμένο σχέδιο να μας εξαφανίσουν. Λέτε να ήταν τυχαίο πως κάποιοι υποψήφιοι με το συνδυασμό μας είδαν το… φως το αληθινό μια ημέρα πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων;  Όλοι κρίνονται. Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη, αποδοκιμάζει προσωπικές στρατηγικές, πουλήματα και εξαγορές, βρώμικες τακτικές, παλιές πρακτικές της κομματικής καμαρίλας.
Αν όμως κάποιοι αποδείχθηκαν λίγοι, εμείς αποδεικνύεται πως είμαστε πολλοί. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε με καθαρά χέρια και καθαρό μέτωπο. Ξέρετε πως σε αυτήν την ζωή δεν έχουν όλα την… τιμή τους"!Σχόλια