[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πήραν πίσω τα ψηφοδέλτια από το Πρωτοδικείο τρεις συνδυασμοί!Με... λάθη (τυπικά μεν, αλλά λάθη) ήταν οι καταθέσεις των ψηφοδελτίων τριών δημοτικών παρατάξεων που διεκδικούν το δήμο Θεσσαλονίκης, στο Πρωτοδικείο, σήμερα το πρωί!


Όπως διαπιστώθηκε, οι τρεις συνδυασμοί (που, μάλιστα... προηγούνται στις δημοσκοπήσεις, στις πέντε πρώτες θέσεις) είχαν τυπικά λάθη: Στις βεβαιώσεις των δημοτικών συμβούλων αναφέρονταν και οι... τρεις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή τους (μη καταδίκη και μη συμμετοχή στις εξαιρέσεις που προβλέπει ο νόμος)! Οι επικεφαλής πήραν τα ψηφοδέλτια υπό μάλης κι επέστρεψαν στα στρατηγεία τους για να υπογράψουν οι υποψήφιοι νέες βεβαιώσεις!

Ένας τέταρτος συνδυασμός -που... επίσης βρίσκεται σε θέση κορυφής- έφθασε μέχρι την πόρτα, αλλά έκανε μεταβολή κι έφυγε, λόγω μη καταβολής όλων των παραβόλων!

Ένας πέμπτος συνδυασμός, από αυτούς που φιγουράρουν στον... πάτο, κατέθεσε μόνον δημοτικούς συμβούλους και διαμερισματικούς σε μία Δημοτική Κοινότητα κι έτσι δε θα λάβει μέρος σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα. Παρόλα αυτά διεκδικεί θέσεις στο δημοτικό συμβούλιο και, ενώ δε θα έχει λόγο στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης προφανώς και θα ΄χει λόγο στις αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης η οποία, όποια και να ΄ναι, θα αναγκάζεται, λόγω της απλής αναλογικής, να βρίσκει πλειοψηφίες!

Να σημειωθεί επίσης ότι , παράταξη που διεκδικεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που είχε το ίδιο πρόβλημα, άλλαξε επί ... τόπου τις βεβαιώσεις με νέες και, τελικά, υπέβαλε το ψηφοδέλτιο στο Πρωτοδικείο!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]